Inspiratiedag European Solidarity Corps

Nancy Rietveld 18-10-2018 728 keer bekeken 0 reacties

Begin

07-12-2018 om 10:00

Einde

07-12-2018 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht

Het European Solidarity Corps is gestart! In dit nieuwe subsidieprogramma van de Europese Unie kunnen jongeren tussen de 18-30 jaar uit heel Europa vrijwilligerswerk doen, lokaal een solidariteitsproject organiseren en uitvoeren of een werkervaringsplek of baan vinden in een land binnen Europa.

Het European Solidarity Corps geeft jouw organisatie de kans om waardevolle projecten op te pakken die belangrijk zijn voor de maatschappij. Door een steentje bij te dragen kunnen jongeren zich verder ontwikkelen. Daarnaast kan het werken met jongeren uit een ander Europees land ook nog eens enorm verrijkend zijn voor je organisatie en je medewerkers.

Je kunt als organisatie subsidie aanvragen voor Europese Vrijwilligersprojecten, Solidariteitsprojecten en Europese Werkervaringsplekken en Banen. 

Het Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd en European Solidarity Corps organiseert vrijdag 7 december een dag waarin je de mogelijkheden van dit nieuwe subsidieprogramma kunt ontdekken. Verdiep je verder in de kansen van het (inter)nationale jongerenwerk, doe inspiratie op en wissel van gedachten met collega’s. Meld je aan via de website om meer te horen over de workshops op de inspiratiedag en het subsidieprogramma.

Inspiratiedag European Solidarity Corps | 7 december 2018 |  www.europeansolidaritycorps.nl
 

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen