Maar natuurlijk: 21 juni, tuinfeest Sociale Kwaliteit!

ProfielfotoMark Molenaar 05-06-2019 1519 keer bekeken 0 reacties

Begin

21-06-2019 om 13:00

Einde

21-06-2019 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Provinciehuis Zwolle, Luttenbergstraat 2, Zwolle. In de tuin!

Met veel plezier nodigt de Provincie Overijssel je uit voor hun kennisevent-in-tuinfeest-stijl op vrijdag 21 juni. Onder de noemer ‘Maar natuurlijk!’ kun je die middag ongedwongen genieten van verrassende workshops, goede voorbeelden en korte masterclasses.

Het programma begint met een welkom door de gedeputeerde en eindigt met de bekende tv-tuinman Lodewijk Hoekstra en een gezellige borrel.

De workshops zijn verdeeld over drie afwisselende en inspirerende routes. Elke route bevat een masterclass, een workshop en een sessie over persoonlijke groei. Op de website vind je meer informatie over het programma, de routes en de bijbehorende workshops. Bij aanmelding kun je aangeven welke route je wilt volgen. Aanmelden kan tot en met zondag 16 juni via het aanmeldformulier.

Je kunt 21 juni veel kennis en inspiratie opdoen voor je eigen projecten op het gebied van Sociale Kwaliteit. Bovendien biedt het de ideale gelegenheid voor ontmoetingen.

Workshops 

Onderstaande workshops worden in drie routes aangeboden. Zie ook de website.

Spoedcursus Zakelijk Flirten - Saskia Paulissen (masterclass)

Verhoog je gunfactor met zakelijk flirten! Elke goede werkrelatie start met een zakelijke flirt. Als er een klik is, ontstaat vertrouwen en vanuit vertrouwen worden zaken je gegund. In een interactieve workshop, neemt Saskia de deelnemers mee in de drie fases van het flirten: flirtfull zijn, aandacht geven en contact maken.

Ondernemen met beweegtuinen - Michael Wolbers en Hester Belderbos (workshop)

Bewegen is belangrijk voor iedereen. Zeker voor ouderen, kinderen en volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. En als het even kan: bewegen in de gezonde buitenlucht. Initiatiefnemers Michael Wolbers en Hester Belderbos delen hun ervaringen.

Show yourself – Lotte Nijland (persoonlijke groei)

Communicatie een sluitpost? In deze workshop laat Lotte Nijland van Comcept Communicatie zien hoe je zelf de beste ambassadeur van je project kunt zijn. En welke tools je kunt benutten om anderen te verleiden mee te doen of te laten zien wat je doet.

Rolmodellen en leiderschap - Roxanne Hehakaija (masterclass)

Roxanne Hehakaija, beter bekend als Rocky, maakte furore in het damesvoetbal. Toen een blessure roet in het eten gooide, richtte ze stichting Favela Street op. Hiermee stimuleert ze in achterstandswijken een nieuwe generatie rolmodellen, met de kracht van straatvoetbal. Rockey vertelt inspirerend en met humor over leiderschapskwaliteiten en over het beste uit jezelf halen.

3x3 basketbal: bewegen in de openbare ruimte (workshop)

Wat heeft basketbal met sociale kwaliteit te maken? 3x3 Basketbal United won de challenge ‘bewegen in de openbare ruimte’. Zij laten zien hoe sport en bewegen verbindt en hoe je de ruimte die je hebt kan benutten om jongeren te motiveren, uit te dagen en te betrekken.

Talent! - Rieneke Twillert (persoonlijke groei)

Hoe zet je jouw unieke talent in tijdens je werk? Hoe zorg je ervoor dat je werk doet dat bij je past? Wanneer je vanuit je talent werkt, versterkt dat je zelfvertrouwen. Krijg zicht op de werking van jouw talent zodat je weet hoe je (nog) beter uit de verf komt.

Moestuinmanagement – Ellen van Bodegom (masterclass)

Organisatieadviseur Ellen Van Bodegom verbindt verhalen uit haar moestuin met de ontwikkeling van projecten en organisaties. Vanuit haar eigen praktijk als moestuinder neemt ze je mee in haar ontdekkingstocht en de groene wijsheden die tussen de groenten schuilen. 'Succesvol zaaien, is meer dan de juiste zaden kiezen', 'Veranderen en (re)organiseren doe je met aandacht, met respect voor dat wat er al is' en 'Kijk naar de talenten in je tuin'.

Visie met draagvlak: hoe pak je dat aan? – Giny Hoogeslag (workshop)

Je wilt een visie. Voor je dorp. Je gemeente. Voor je project. Met een groep mensen. 5 of 500. Het liefst een visie met draagvlak, waar mensen enthousiast over zijn. Wellicht met een uitvoeringsplan dat ook echt uit te voeren is. Giny Hoogeslag van Stimuland bundelde tien jaar ervaring en geeft je praktische handvatten en tips.

Werken aan je morele kompas – Marian Freriks (persoonlijke groei)

Je wilt groeien als mens, met meer energie, meer impact. Maar hoe doe je dat? Om te voorkomen dat je alle kanten op gaat, is het slim om je richting te bepalen. Waar sta je voor? In deze workshop gaan we aan de slag met ogenschijnlijk simpele maar bewezen oefeningen, die je helpen bij het bepalen van je morele kompas en die zorgen voor focus. Kan jouw persoonlijke ontwikkeling een stevige boost gebruiken? Dan is deze workshop van vitaliteitscoach en voormalig professioneel hardloopster Marian Freriks iets voor jou!

 

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen