Training Intervisie begeleiden

ProfielfotoPaul de Waal 04-03-2020 513 keer bekeken 1 reacties

Begin

18-03-2020 om 13:30

Einde

18-03-2020 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Breda

Een praktische training voor iedereen die intervisie wil toepassen en intervisies gaat begeleiden. Je leert verschillende methoden en tools gebruiken voor effectieve intervisie met je team of met je deelnemers. De training is geaccrediteerd bij SKJ en Registerplein en levert PE-punten op.

Wil je verschillende methoden en tools leren kennen en gebruiken voor effectieve intervisie met je team, een groep clienten, deelnemers of vrijwilligers? Meld je aan!

In 5 woensdag middagen leer je op praktische en inspirerende wijze wat intervisie is, hoe het werkt en oefen je je in het coachend begeleiden van intervisiegroepen. Er wordt veel kennis en inzicht gedeeld, ervaringen uitgewisseld en (natuurlijk) praktisch geoefend in intervisie-sessies. 

De training is geaccrediteerd bij SKJ en Registerplein en levert dus PE-punten op.

Interesse?

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: https://lnkd.in/eMDF-Vg

enlightenedBen je, of werk je met vrijwilligers, neem dan contact met ons op. Je betaalt in dat geval een speciaal vrijwilligers-tarief.

enlightenedWil je met een team of groep van minimaal 5 mensen de training volgen? Dan organiseren we graag de training intern. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


 

Mark Molenaar

04-03-20 om 14:10

Hallo Paul, leerzaam onderwerp, intervisie! Nu zijn het vooral mensen die vrijwilliger zijn of mensen die met vrijwilligers werken die hier op het Platform actief zijn. Ik lees eigenlijk niets terug over vrijwilligers of vrijwillige inzet. Misschien goed om die invalshoek wel toe te passen? Daarnaast kan ik me ook voorstellen dat je in de kosten onderscheid maakt tussen organisaties waar (een flink deel) betaalde medewerkers zijn en organisaties die voornamelijk bestaan uit vrijwilligers.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen