We doen het samen! Festival

ProfielfotoMark Molenaar 18-08-2020 928 keer bekeken 0 reacties

Begin

05-09-2020 om 09:30

Einde

10-09-2020 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Zin in een paar dagen vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante online workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen!

Van vrijwilligersvergoeding en -verzekeringingen naar crowdfunding tot impact maken en buurtbudgetten: je kunt kiezen uit tientallen online workshops die je bijspijkeren, eye-openers geven of praktische handvatten. En tal van boeiende sprekers inspireren je met hun verhalen.

Schrijf je in voor jouw favoriete sessies, dan krijg je een paar dagen voor het festival een e-mail met een link naar jouw persoonlijke programma. Kun je niet kiezen uit workshops die tegelijkertijd plaatsvinden? Geen zorgen: je kunt de workshops tot twee weken na het festival nog bekijken.

Het hele programma van 5 tot en met 10 september vind je op www.wedoenhetsamen.nu. Je kunt je daar ook aanmelden.

Aandeel Vereniging NOV

Relaties en experts van Vereniging NOV geven ook workshops. Oorspronkelijk zou de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen 2020 plaatsvinden op het festival, maar Corona trok daar een streep door. De uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen vind je hier terug: www.vrijwilligersprijzen.nl 

 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen