Online Workshop Strategisch Positioneren

ProfielfotoWillem-Jan de Gast 25-08-2020 2139 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-09-2020 om 14:00

Einde

14-09-2020 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

via Teams. Link volgt na aanmelding: log in en zet jezelf hierboven op JA.

Gratis workshop voor Coƶrdinatoren Vrijwilligerswerk: Wat is een effectieve positie, waar heb je invloed, hoe vind je medestanders en breng je de waarde van vrijwilligerswerk in beeld? We delen voorbeelden, hulpmiddelen en achtergronden. Trainers: Michaƫla Merkus (Movisie) en Rianne Burgers (AGORA)

Het programma Samen Ouder Worden en beroepsvereniging AGORA organiseren drie online workshops voor coördinatoren vrijwillige inzet. Deze vinden plaats op 9, 14 en 21 september, telkens tussen 14.00 en 16.30.

Op 9 september gaan we het hebben over het Ontwikkelen van je Netwerk. Op 14 september staat het thema Strategische Positionering centraal. En op 21 september gaan we aan de slag met Lobby en Belangenbehartiging.

Deze drie thema’s hebben we niet voor niets gekozen: het zijn de drie onderwerpen die uit het onderzoek van Movisie naar de rol en positie van de coördinator als belangrijkste naar voren komen. Hierop willen coördinatoren vrijwillige inzet zich ontwikkelen.

Tijdens de workshops gaan we met elkaar in gesprek wat je tot nu toe geholpen heeft om succes te boeken: wat werkt voor jou? We gaan op zoek naar je behoeften en de volgende stap die je wilt zetten. En natuurlijk geven we goede voorbeelden, handige hulpmiddelen en nuttige achtergronden. De workshops kunnen de opmaat zijn voor een utgebreidere training.

De workshops worden gegeven door Willem-Jan de Gast (Samen Ouder Worden), Rianne Burgers (AGORA) en Michaëla Merkus (Movisie). Er zijn geen kosten aan verbonden.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen