Week van het Vragen - 1e campagneweek Mensen maken Nederland

ProfielfotoYvonne Snelders 02-09-2020 4264 keer bekeken 0 reacties

Begin

18-01-2021 om 09:00

Einde

24-01-2021 om 23:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In het Nationaal Jaar staan drie campagneweken gepland. De eerste campagneweek vindt plaats van 18 tot 24 januari 2021 en heet de Week van het Vragen.

De Week van het Vragen heeft als als doel om meer mensen bewust te maken dat vrijwilligerswerk op heel veel plekken kan bijdragen en dat er nog veel mensen nodig zijn om hier hun steentje aan bij te dragen.

In de Week van het Vragen willen we vrijwilligers(organisaties) uitnodigen om met mensen (potentiële vrijwilligers) in gesprek te gaan over de waarde van vrijwillige inzet voor de samenleving, voor een ander en voor jezelf. Om deze gesprekken vorm te geven bieden we een toolkit met diverse ideeën en praktische tools aan om deze gesprekken te gaan voeren. Lees meer

 

Luister hier de Podcast Week van het Vragen

Eelke Dekens van Inspiratienetwerk TijdVoorActie, Julia Muller van het Netwerk Informele Zorg Utrecht, en Lineke Maat van Taal Doet Meer vertellen in de podcast hoe zij daar invulling aan geven. Ook is Joost van Alkemade, directeur van Vereniging NOV, aanwezig. Hij vertelt meer over het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet en hoe je met nieuwe vrijwilligers in gesprek kunt gaan.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen