De kunst van nieuwe gezichten laten meedoen, meepraten en meebeslissen door Jitske Kramer

ProfielfotoIris de Jong 29-10-2020 1150 keer bekeken 0 reacties

Begin

17-11-2020 om 12:30

Einde

17-11-2020 om 13:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kennisboostsessie via MS Teams

De kunst van nieuwe gezichten laten meedoen, meepraten en meebeslissen: over hoe je kan ‘jammen met verschil’| Spreker: Jitske Kramer - Human Dimensions | Algemene inspiratie voor het betrekken van nieuwe gezichten


Als je nieuwe gezichten bij je organisatie wilt betrekken, dan vraagt dat dat je openstaat voor anderen die letterlijk en figuurlijk minder op jou lijken dan de mensen die al in jouw organisatie actief zijn. Om die nieuwe gezichten in je organisatie op te nemen vraagt ook wat van jullie. Want hoe gaan jullie er voor zorgen dat jullie woest aantrekkelijk worden? En echt toegankelijk? Tijdens deze Kennisboost-sessie neemt Jitske jullie mee in hoe je met die verschillen om kan gaan. Dat noemt ze ‘jammen’. Are you joining the jam?  

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe je echt aan inclusie en diversiteit kunt doen. Voorproefje? Kijk dan naar het filmpje ‘Inclusie: voorbij het wij-zij denken’. 

Deze Kennisboost-sessie wordt verzorgd door Jitske Kramer van Human Dimensions. Zij is corporate antropoloog, directeur, spreker en trainer en schreef de boeken Deep democracy, Wow! Wat een verschil, De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016), building Tribes en Jam Cultures. Op dit moment werkt ze samen met Jacquelien om van al deze inzichten een spel te maken dat je spelenderwijs inzicht geeft in hoe open jullie eigen organisatiecultuur is. Een spel om goed met elkaar in gesprek te gaan. Dit spel zal worden gebruikt bij de Expeditie Nieuwe Gezichten.

Aanmelden

Je kunt je niet meer registreren voor deze kennisboostsessie. Wil je toch nog graag deelnemen? Dat kan! Op het tijdstip van de sessie kun je deelnemen via deze link in Microsoft Teams

Toch nog gemist? We nemen zoveel mogelijk sessies op zodat we de kennis kunnen blijven delen. De opnames worden t.z.t. gedeeld op onze site.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen