De kunst van het betrekken van talent

ProfielfotoIris de Jong 29-10-2020 788 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-11-2020 om 10:15

Einde

20-11-2020 om 11:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kennisboostsessie via MS Teams

De kunst van het betrekken van talent | Spreker: Eva Mabayoje, directeur van Stichting Present Den Haag | Betrekken van vrijwilligers met bepaalde expertise of talent


Als een non-profit organisatie heb je niet vaak de luxe om al het werk door de juiste professional te doen. Doordat je wel werkt aan een maatschappelijk doel, heb je iets bijzonders aan te bieden. Mensen, ook hele specifieke professionals, willen daar een onderdeel van zijn. De vraag is vervolgens: Hoe verbind je de twee?

Deze kennisboostsessie wordt verzorgd door Eva Mabayoje, directeur van Stichting Present Den Haag. Eva en haar team slagen er heel goed in om experts te betrekken bij hun organisatie. Dat varieert van professionals die een impactmeting-module hebben ontworpen tot een bekende voetballer. Aan de hand van een aantal casussen neemt Eva je mee in haar ervaringen. Het belooft een heel interactieve sessie te worden.

Deze kennisboostsessie is bedoeld voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor de inzet en/of werving van vrijwilligers en aan het zoeken zijn hoe ze vrijwilligers bij hun organisatie kunnen betrekken op basis van hun expertise of talent.  

Aanmelden

Je kunt je niet meer registreren voor deze kennisboostsessie. Wil je toch nog graag deelnemen? Dat kan! Op het tijdstip van de sessie kun je deelnemen via deze link in Microsoft Teams
Toch nog gemist? We nemen zoveel mogelijk sessies op zodat we de kennis kunnen blijven delen. De opnames worden t.z.t. gedeeld op onze site.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander  

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen