De kunst van het betrekken van bedrijven en hun medewerkers

ProfielfotoIris de Jong 29-10-2020 1291 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-11-2020 om 14:00

Einde

20-11-2020 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kennisboostsessie via MS Teams

De kunst van het betrekken van bedrijven en hun medewerkers | Spreker: Marc Gelissen - Bizzomate | Betrekken van medewerkers als vrijwilliger


Marc Gelissen zal de golden cirkel van maatschappelijk betrokken ondernemen toelichten in zijn bijdrage die tot doel heeft om jouw verhaal aan te scherpen om commerciële organisaties te overtuigen om  jouw vrijwilligersorganisatie te gaan ondersteunen. Kom een kijkje nemen onder de huid van een ondernemer…. 

  • WHY: waarom zou een commerciële organisatie tijd besteden aan een maatschappelijk doel? What’s in it for them? (dit kun je dus goed gebruiken in de werving van nieuwe vrijwilligers via commerciële organisaties…)
  • HOW: hoe kan een commerciële organisatie dat doen en hoe kunnen wij als vrijwilligersorganisatie ze hierbij het beste ondersteunen?
  • WHAT: wat gaat een commerciële organisatie dan doen en hoe kun je als vrijwilligersorganisatie ervoor zorgen dat het goed loopt?

Deze kennisboostsessie wordt verzorgd door Marc Gelissen. Hij is de eigenaar (ofwel Pater Familias zoals hij zich noemt) van Bizzomate.

Marc Gelissen

Een van de belangrijkste pijlers onder zijn bedrijf is dat zij niet alleen bezig willen zijn met geld verdienen maar dat zij 10% van de tijd van iedereen die aan de organisatie deelneemt willen besteden aan Sociaal Uitdagende zaken. Iedere medewerker doet onder werktijd 4 uur per week vrijwilligerswerk! Marc vertelt je graag hoe Bizzomate dit invult en deelt ook graag zijn ervaringen in de samenwerking met maatschappelijke organisaties. 

Deze kennisboostsessie wordt aangeboden voor de mensen die van een heel maatschappelijk betrokken ondernemer willen horen hoe hij vrijwilligerswerk door zijn medewerkers vorm geeft. En om inzicht te krijgen in wat ondernemers verwachten van jou als maatschappelijke organisatie.

Aanmelden

Je kunt je niet meer registreren voor deze kennisboostsessie. Wil je toch nog graag deelnemen? Dat kan! Op het tijdstip van de sessie kun je deelnemen via deze link in Microsoft Teams
Toch nog gemist? We nemen zoveel mogelijk sessies op zodat we de kennis kunnen blijven delen. De opnames worden t.z.t. gedeeld op onze site.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander  

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen