De kunst van het vloggen en nieuwe gezichten

ProfielfotoIris de Jong 30-10-2020 1762 keer bekeken 0 reacties

Begin

19-11-2020 om 19:30

Einde

19-11-2020 om 20:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kennisboostsessie via MS Teams

De kunst van het vloggen en nieuwe gezichten | Spreker: Ramon Massius - Tellis Media | Algemene inspiratie over het betrekken van nieuwe gezichten


Ramon Masius en Chulah Berkowitz leggen je in deze kennisbooastsessie uit hoe je een goede vlog maakt. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en een videobeeld meer dan tienduizend! In een vlog kun je in korte tijd heel veel vertellen. Met een vlog kun je je aanmelden voor de nationale vrijwilligersprijzen 2021 waar er supermooie prijzen te winnen zijn! Nog geen ervaring met vloggen? Dat geeft niet. Want als je dit webinar hebt gevolgd, is een goede vlog  een peuleschilletje voor je.

Ramon is professional filmer en maakte met de winnaars van vorig jaar al een paar hele mooie filmpjes over hun organisatie. Je kunt hem echt alles vragen wanneer het over filmen gaat. Leuk is ook dat Ramon voorstander is van verticaal filmen.

Ramon Masius

Chulah is projectleider Nationale Vrijwilligersprijzen en zij helpt om uit te leggen wat precies de bedoeling van het thema ‘nieuwe gezichten’ en wat leuk is om in vlog op te nemen.

Chulah Berkowitz

Vanaf 1 januari 2021 kun je je aanmelden voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Hoe en waar leggen we je uit in het webinar. De aanmeldtijd loopt tot 28 maart.

Trouwens ook als je niet wilt meedoen met de prijzen is het leuk om via dit webinar te leren hoe je een leuke en goede vlog maakt. We zijn twee keer live: op maandag 16 november om 15.15 en op donderdag 19 november om 19.30 Dus geef je op en stel live al je vragen!

Aanmelden

Je kunt je niet meer registreren voor deze kennisboostsessie. Wil je toch nog graag deelnemen? Dat kan! Op het tijdstip van de sessie kun je deelnemen via deze link in Microsoft Teams
Toch nog gemist? We nemen zoveel mogelijk sessies op zodat we de kennis kunnen blijven delen. De opnames worden t.z.t. gedeeld op onze site.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander  

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen