De kunst van het op expeditie gaan

ProfielfotoIris de Jong 02-11-2020 701 keer bekeken 0 reacties

Begin

17-11-2020 om 09:00

Einde

17-11-2020 om 10:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kennisboostsessie via MS Teams

De kunst van het op expeditie gaan | Spreker: Jacquelien Willemse | Voor iedereen die meer wil weten over de expedities


Op zoek naar vrijwilligers, maar je weet niet meer waar je ze moet zoeken? Doe dan mee met de Expeditie Nieuwe Gezichten! Ga actiegericht aan de slag om buiten de gebaande paden vrijwilligers te zoeken. 

De Expeditie Nieuwe Gezichten is een methode om met een groep van verschillende organisaties samen aan de slag te gaan om nieuwe mensen te enthousiasmeren en werven. Als expeditie start je met een specifieke doelgroep voor ogen. Je maakt jouw organisatie aantrekkelijker, toegankelijker en bekender om nieuwe gezichten aan je te verbinden. Een expeditiebegeleider helpt jullie hierbij op weg. 

Wil je meer weten over de expedities? Bijvoorbeeld hoe je mee kunt doen, wanneer de volgende expeditie start, etc? Haak dan aan bij deze sessie!

Wil je nu alvast het een en ander weten? Bekijk hier het animatiefilmpje of neem rustig de brochure door over de expeditie als ook de brochure voor expeditiebegeleiders.

Aanmelden

Je kunt je niet meer registreren voor deze kennisboostsessie. Wil je toch nog graag deelnemen? Dat kan! Op het tijdstip van de sessie kun je deelnemen via deze link in Microsoft Teams

Toch nog gemist? We nemen zoveel mogelijk sessies op zodat we de kennis kunnen blijven delen. De opnames worden t.z.t. gedeeld op onze site.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander  

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen