De kunst van het samenwerken met bedrijven

ProfielfotoIris de Jong 03-11-2020 701 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-11-2020 om 12:30

Einde

16-11-2020 om 13:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kennisboostsessie via MS Teams

De kunst van het samenwerken met bedrijven | Spreker: Kirsten Zitman | Betrekken van medewerkers als vrijwilliger


Bedrijven kunnen hun maatschappelijk betrokken ondernemen concreet vorm geven door samenwerkingen met maatschappelijke organisaties. Dat kunnen ze doen door Mensen/expertise te delen, Middelen ter beschikking te stellen, hun Media kanalen in te zetten ter promotie, door Munten te geven en door hun podium te delen (Massa). 5xM dus. Dit levert niet alleen jouw organisatie veel op maar ook het bedrijf in kwestie. Je hebt elkaar nodig om de uitdagingen die er zijn aan te gaan. Maar hoe doe je dat? Waar begin je? Zitten bedrijven wel op jou te wachten? Durf te doen! Onderneem naar de ondernemer.

Deze kennisboostsessie wordt verzorgd door Kirsten Zitman, directeur van BuZz.

Kirsten Zitman

Onderdeel van BuZz is MBO71 en iDOE (vrijwilligerscontactpunt). MBO71 (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de regio 071) is ontstaan vanuit de vraag van zowel bedrijven als maatschappelijke/vrijwilligers organisaties en kent inmiddels mooie partners en leer en succeservaringen.

Wil je je alvast oriënteren dit webinar neem dan een kijkje op volgende website: 

https://mbo71.nl

Deze kennisboostsessie is bedoeld voor de mensen die graag vanuit hun vrijwilligersorganisatie willen samenwerken met bedrijven en geïnspireerd willen worden hoe je dat doet. 

Aanmelden

Je kunt je niet meer registreren voor deze kennisboostsessie. Wil je toch nog graag deelnemen? Dat kan! Op het tijdstip van de sessie kun je deelnemen via deze link in Microsoft Teams
Toch nog gemist? We nemen zoveel mogelijk sessies op zodat we de kennis kunnen blijven delen. De opnames worden t.z.t. gedeeld op onze site.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander  

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen