De kunst van vrijwilligerswerk zonder beperking

ProfielfotoIris de Jong 04-11-2020 737 keer bekeken 1 reacties

Begin

16-11-2020 om 09:00

Einde

16-11-2020 om 10:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kennisboostsessie via MS Teams

De kunst van vrijwilligerswerk zonder beperking: 142.000 vrijwilligers aangeboden | Spreker: Gert ten Hoven - s’ Heeren Loo | Doelgroep: Vrijwilligers met een beperking


In Nederland wonen 142.000 mensen met een verstandelijke beperking. 

Elk van hen heeft talenten en wil van waarde zijn. Ook voor mensen die denken dat ze geen verstandelijke beperking hebben. En met een beetje hulp kan dat ook in of via jouw organisatie! Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat ik je graag zien wat er wel kan en geef ik je praktische tips voor vrijwilligerswerk zonder beperkingen!

Deze kennisboostsessie is voor iedereen die nieuwsgierig is naar het inzetten van vrijwilligers met een verstandelijke beperking of voor zorgorganisaties die hier meer mee willen doen.

Deze kennisboostsessie wordt verzorgd door Gert ten Hoven, Landelijk coördinator vrijwillige inzet voor ‘s Heeren Loo.

Gert ten Hoven

‘s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Dat doen we samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking.

 

Aanmelden

Je kunt je niet meer registreren voor deze kennisboostsessie. Wil je toch nog graag deelnemen? Dat kan! Op het tijdstip van de sessie kun je deelnemen via deze link in Microsoft Teams

Toch nog gemist? We nemen zoveel mogelijk sessies op zodat we de kennis kunnen blijven delen. De opnames worden t.z.t. gedeeld op onze site.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander  

Ria Aerts

16-11-20 om 8:54

Graag zou ik op de hoogte gebracht worden als deze webinar nog een keer gegeven wordt. Ik ben deze keer verhinderd.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen