De kunst van kansen voor vrijwilligerscentrales

ProfielfotoYvonne Snelders 05-11-2020 850 keer bekeken 3 reacties

Begin

18-11-2020 om 11:30

Einde

18-11-2020 om 12:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kennisboostsessie via MS Teams

De kunst van kansen voor vrijwilligerscentrales | Sprekers: volgen nog | Hoe je als vrijwilligerscentrale Mensen maken Nederland als kans kunt gebruiken


Tijdens dit webinar vertellen twee vrijwilligerscentales wat zij komend jaar, in het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet, van plan zijn en welke kansen zij aangrijpen om meer aandacht te vragen voor vrijwilligerswerk en het betrekken van nieuwe doelgroepen. 

Daarna gaan alle aanwezigen met elkaar in gesprek om ideeën uit te wisselen en kennis met elkaar te delen.

Tip: Voor (vrijwilligers)organisaties wordt op donderdagmiddag een andere inspiratiebijeenkomst georganiseerd, waarin twee organisaties hun plannen delen.

Aanmelden

Je kunt je niet meer registreren voor deze kennisboostsessie. Wil je toch nog graag deelnemen? Dat kan! Op het tijdstip van de sessie kun je deelnemen via deze link in Microsoft Teams
Toch nog gemist? We nemen zoveel mogelijk sessies op zodat we de kennis kunnen blijven delen. De opnames worden t.z.t. gedeeld op onze site.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander  

3  reacties

Marieke Kramer

10-11-20 om 11:00

Bedankt voor je reactie. Mooi dat ik maar één keer ben aangemeld, anders zit het webinar wel erg snel vol ;-). 

Iris de Jong

10-11-20 om 10:57

Goedemorgen Marieke Kramer wat vervelend dat het niet soepeltjes liep. Je staat overigens wel 1x op de lijst van deelnemers dus dat is in ieder geval goed gegaan!

Mochten er onverhoopt meerdere zijn die problemen hebben met aanmelden, laat het gerust weten via mensenmakennederland@nov.nl.

Marieke Kramer

10-11-20 om 10:16

Het aanmelden gaat niet zonder slag of stoot. Ik moet een aantal keer het vinkje aanklikken voordat het groen wordt met als gevolg dat ik tien keer een bevestiging in mijn mailbox krijg. Hebben meer aanmelders daar last van?

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen