Prokkel Meetup 2daagse (dag 2): In gesprek met ervaringsdeskundigen

Stichting Prokkel 29-01-2021 35 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-01-2021 om 10:00

Einde

29-01-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

"Wij willen graag meer werknemers met een arbeidsbeperking. Hoe kunnen we dat nog beter voor elkaar krijgen? Wie heeft er tips en suggesties?" Jaap van Hoek van de Nationale ombudsman
 

Prokkel online Meetup 2daagse
Elkaar blijven ontmoeten. Ook in deze coronatijd is dat belangrijk. Maar het is wel moeilijker, want er wordt van ons gevraagd om afstand te houden. Veel dingen zijn anders dan normaal: thuis, op school, op het werk en in onze vrije tijd. Welke invloed heeft deze tijd op jou? Welke ervaringen heb je de afgelopen maanden opgedaan? Welke ideeën heb je waar anderen iets aan kunnen hebben? Of waar je misschien samen met anderen iets mee zou willen doen? Praat erover mee tijdens de online Prokkel Meetup 2daagse!

Elke dag praten we over een ander thema. Dag 2:

Vrijdag 29 januari (10.00 – 12.00 uur): IN GESPREK MET ERVARINGSDESKUNDIGEN
Hoe betrek je als gemeente mensen met een verstandelijke beperking bij het maken van beleid? En welke rol kunnen ze spelen bij het onderwijs? En in de zorg zelf? En hoe doet stichting Prokkel dat zelf? Samen met elkaar hierover in gesprek. 

Voor wie?
Ervaringsdeskundigen, begeleiders van mensen met een beperking, medewerkers van zorg- en welzijnsorganisaties, studenten en docenten VSO en MBO, beleidsmedewerkes, wethouders en iedereen die wil meepraten. 

We gaan elkaar ONLINE ontmoeten!
De meetups vinden online plaats. We praten met elkaar in een groep, maar er is ook gelegenheid om in kleinere groepen uiteen te gaan.
Elke – digitale – groep heeft een eigen gespreksleider.

Meedoen aan deze meetup?
Je kunt gratis meedoen! Meld je wel even aan, klik hier
Ongeveer een week van tevoren ontvang je de Zoomlink om online mee te praten.
En heb jij een onderwerp voor een digitale groep? Mail het naar info@prokkel.nl

Speciale oproep
Wij nodigen ook communicatie-, organisatie- en adviesbureaus uit om mee te doen. Help mee om de verhalen en ideeën te delen en te verwerken in concrete actieplannen of handreikingen.

Wij zien ernaar uit om in verbinding te blijven en elkaar online te ontmoeten!

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen