Cursus Het Nieuwe Werven

ProfielfotoHeleen van Egmond 07-01-2021 688 keer bekeken 1 reacties

Begin

01-02-2021 om 00:00

Einde

16-02-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Van maandag 1 februari tot en met maandag 15 februari start de cursus Het Nieuwe Werven. Een online cursus met live masterclasses én coaching.

Van maandag 1 februari tot en met maandag 15 februari start de cursus Het Nieuwe Werven. 

Het Nieuwe Werven is een methode waarbij je op een andere manier naar vrijwilligers en vrijwilligerswerk leert kijken. Je gooit oude overtuigingen overboord en schept ruimte en creativiteit voor een vernieuwende aanpak waarmee je wél vrijwilligers aantrekt.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: mindset, ondernemerschap, creativiteit, vertrouwen en ervaring bieden. Geen onderwerpen die je vaak tegenkomt als het gaat over werven, maar stuk voor stuk belangrijk om echt een verandering aan te brengen in de manier waarop je vrijwilligers aantrekt. Daarnaast gaan we natuurlijk ook in op motivaties, vacatures schrijven en zichtbaar zijn.

De cursus bestaat uit online lessen en daarnaast ben ik van 1 tot 15 februari op de achtergrond persoonlijk beschikbaar als jouw coach om aanvullende informatie te geven, je te inspireren en vragen te beantwoorden. Ook geef ik twee live masterclasses via Zoom. Een over het daadwerkelijk schrijven van een aansprekende vacature, een praktische sessie waarin we samen aan het werk gaan en elkaar kunnen inspireren. De tweede gaat over het verbeteren van de vrijwilligersreis.

Omdat deze cursus een pilot is en ik mezelf ruimte wil geven om te experimenteren heb ik de prijs laag gehouden. Meedoen kost € 99,-. Als lid van de NOV krijg je een extra korting van 10% met de code NOV2021. 

Meer informatie + bestellen 

1  reacties

Mark Molenaar

15-01-21 om 12:05

Heleen van Egmond Fijn dat je korting geeft voor NOV-leden!

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen