Gratis webinar Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen

Ronald Hetem 25-02-2021 1953 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-03-2021 om 16:00

Einde

16-03-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online, via Zoom. link word je op 15 maart toegestuurd

Vanaf 1 juli 2021 is de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR) van kracht. Vrijwel alle verenigingen en stichtingen in Nederland moeten eraan voldoen. Wat dat in praktijk voor bestuursleden betekent en wat zij moeten regelen, wordt uitgelegd tijdens dit informatieve gratis webinar.

Wbtr.nl verzorgt dit webinar, gratis, en uitsluitend voor leden van Vereniging NOV. Ze werken daarbij samen met  een groot aantal koepelorganisaties en verenigingen. Door krachten te bundelen, kunnen kleine verenigingen en stichtingen profiteren van de kennis bij andere.

In een uur krijgen deelnemers inzicht in de gevolgen van de nieuwe wet. Zo zijn bestuursleden in de toekomst persoonlijk aansprakelijk als zaken binnen de vereniging misgaan. Om aan de wet te voldoen, moet een aantal zaken worden geregeld en vastgelegd. Daarvoor is een WBTR-stappenplan ontwikkeld. In de webinars wordt uitgelegd wat dit inhoudt en hoe verenigingen ervan gebruik kunnen maken.

Voor leden van Vereniging NOV is deelname aan dit specifieke webinar op 16 maart 16.00u gratis. Inschrijving voor dit specifieke webinar is inmiddels gesloten. Je kunt toch nog deelnemen aan het webinar voor NOV-leden als je deze link gebruikt om op tijd naar Zoom te gaan. Gebruik de passcode 210005 om toegang te krijgen. Degenen die zich hebben aangemeld krijgen deze link ook in hun mailbox.

Via wbtr.nl worden deze maand nog meer gratis webinars over de wet gegeven. Datums en aanmelding via https://wbtr.nl/actueel/webinars-bijeenkomsten.

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen