Hackathon Vrijwilligers met een beperking

ProfielfotoYvonne Snelders 09-04-2021 422 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-05-2021 om 09:00

Einde

20-05-2021 om 12:00

Ben je erbij?

Nog geen aanwezigheid doorgegeven.

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Het betrekken van meer vrijwilligers met een beperking in jouw organisatie. Hoe doe je dat en waar vind je inspiratie en goede voorbeelden? Tijdens een hackathon brengen we allemaal mensen bij elkaar die hier kennis van hebben en zo kunnen we de kennis vergroten en voor anderen beschikbaar maken.

Wat is een hackathon?

Een hackathon is een vorm van gezamenlijk brainstormen en dat direct omzetten in resultaat. Dus de idee├źn en inspiratie die we met de aanwezige mensen bij elkaar brengen, zijn aan het einde van de sessie direct voor iedereen beschikbaar en daarmee helpen we met elkaar om meer mensen bij het vrijwilligerswerk te betrekken en het vrijwilligerswerk vanuit inclusiviteit vorm te geven.

Hoe kan je meedoen?

Als dit onderwerp je aanspreekt, of je hebt (een beetje of veel) kennis over het betrekken van vrijwilligers met een beperking bij jouw organisatie. Dan zou het geweldig zijn als je mee wilt doen.  Misschien ben je zelf een ervaringsdeskundige of ken je iemand die hier zeker bij zou moeten aansluiten. Al deze mensen zijn zeer welkom om tijdens deze hackathon deel te nemen. Vanuit het uitgangspunt, de kennis van de een is de inspiratie voor een ander.

Aanmelden

Voor deze hackathon zijn maximaal 20 plekken beschikbaar. Je kunt je aanmelden via de knoppen onder de kop 'Ben je erbij?' hier bovenaan de pagina. Let wel, deze knoppen zijn alleen zichtbaar als je ingelogd bent op het platform. Nog geen inlog voor het platform? Klik dan hier! 

Je ontvangt vooraf de benodigde informatie ter voorbereiding op de hackathon. Inclusief de link in MS Teams om deel te nemen.

Heb je nog aanvullende vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via mensenmakennederland@nov.nl.

Je ontvangt uiterlijk dinsdag 18 mei alle informatie en de deelnamelink.

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen