De kracht van VEEL

ProfielfotoIris de Jong 17-05-2021 997 keer bekeken 0 reacties

Begin

08-06-2021 om 12:30

Einde

08-06-2021 om 13:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

De kracht van VEEL | Spreker: Prof. dr. Lucas Meijs - Erasmus Universiteit Rotterdam | Algemene inspiratie voor het betrekken van nieuwe gezichten


Tijdens deze kennisboostsessie neemt Lucas Meijs jullie mee in wat de kracht is van het hebben van veel vrijwilligers die maar een beperkte tijd hebben om zich in te zetten. Wat zou jij liever hebben? Die vrijwilliger die 8 uur in de week jou komt helpen of 8 vrijwilligers die je elk 1 uur in de week komen helpen? In deze sessie krijg je een beschouwing vanuit de wetenschap op dit thema; wanneer is dit fijn en wanneer niet? 

Deze kennisboostsessie wordt verzorgd door Prof. dr. Lucas Meijs. Lucas Meijs is als hoogleraar Strategische Filantropie en Vrijwilligerswerk verbonden aan de vakgroep Business-Society Management van de Rotterdam School of Management.

Deze kennisboostsessie is bedoeld voor mensen die verantwoordelijk zijn voor de inzet van vrijwilligers in of vanuit hun organisatie maar al wel in theorie en praktijk bekend zijn met de matchingprocessen.

Aanmelden

Je kunt je voor deze kennisboostsessie niet meer aanmelden, maar via deze link kun je alsnog aan de sessie deelnemen.

Heb je nog aanvullende vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via mensenmakennederland@nov.nl.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen