De kracht van kennismaken met vrijwilligerswerk

ProfielfotoYvonne Snelders 18-05-2021 1018 keer bekeken 0 reacties

Begin

10-06-2021 om 14:00

Einde

10-06-2021 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

De kracht van kennismaken met vrijwilligerswerk | Tiki Molendijk en Yvonne Snelders - Vereniging NOV | Doelgroep: Vrijwilligersorganisaties en -centrales die inspiratie zoeken om (nieuwe) vrijwilligers kennis te laten maken met vrijwilligerswerk

Welk vrijwilligerswerk past bij jou en bij welke organisatie voel jij je passen? Dat is soms een zoektocht voor (nieuwe) vrijwilligers. Hoe kan je daar als vrijwilligersorganisatie of vrijwilligerscentrale bij helpen? Dat kan op veel manieren. Een van de manieren is het organiseren van een "vrijwilligersproeverij".

Voor de 3e campagneweek van Mensen maken Nederland ligt de focus op het activeren van (nieuwe) mensen om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Maar om iets te vinden is soms best moeilijk. Met verschillende vrijwilligersorganisaties is het idee van een vrijwilligersproeverij uitgedacht en dat idee delen we graag tijdens dit webinar. Ook gaan we graag met jullie in gesprek om dit idee nog beter passend te maken voor jouw lokale situatie.

Laat je inspireren over de proeverij en de kansen voor de 3e campagneweek van Mensen maken Nederland tijdens dit webinar.

Tiki Molendijk
Yvonne Snelders

 

 

 

 

 

Deelnemen

Had je je nog niet aangemeld maar wil je nog wel deelnemen aan deze sessie? Dat kan via deze link in MS Teams.

Heb je nog aanvullende vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via mensenmakennederland@nov.nl.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten:
de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander
 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen