De kracht van gedragspsychologie en denken in reizen bij het betrekken van nieuwe gezichten

ProfielfotoIris de Jong 20-05-2021 1174 keer bekeken 0 reacties

Begin

07-06-2021 om 09:30

Einde

07-06-2021 om 10:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

De kracht van gedragspsychologie en denken in reizen bij het betrekken van nieuwe gezichten | Sprekers: Jeroen van der Heijden & Bram Heijnen - Mindpact


Jij wilt als organisatie graag nieuwe vrijwilligers betrekken. Maar welke "reis" doorloopt jouw potentiële vrijwilliger voordat deze persoon meedoet? Wat zijn zijn drijfveren? Waarmee kunnen we deze persoon verleiden? En waar haakt deze persoon mogelijk op af óf juist op aan? 

Kortom, hoe gebruik je kennis vanuit de gedragspsychologie om een motiverende, prettige en frictieloze reis neer te zetten?

Tijdens deze kennisboostsessie leer je de basis over het denken in reizen en gedragspsychologie omlijst ondersteund met vele voorbeelden (van de vrijwilligerswereld tot een sprookjeswereld). Je brainstormt over hoe je de reis voor jouw nieuwe (en bestaande) vrijwilligers beter kan ontwerpen. Na deze sessie heb je een compact plannetje met een aantal concrete stappen waarmee je direct aan de slag kan.

Deze kennisboostsessie wordt verzorgd door Jeroen van der Heijden en Bram Heijnen. Samen vormen zij Mindpact. De een afkomstig uit de wereld van innovatie & psychologie, de ander afkomstig uit de architectuur & strategie. Samen zet dat de deelnemers van hun trainingen aan tot anders kijken en anders werken. Zij vormen samen het team trainers van de Meta-expeditie voor expeditiebegeleiders.  

Jeroen van der Heijden
Bram Heijnen

Doelgroep: iedereen die beter wil leren afstemmen op zijn vrijwilligers om zo veel mogelijk gemak te bieden, motivatie aan te wakkeren of behouden en aan te triggeren om hun vrijwillige energie bij jullie organisatie in te zetten.

 

Deelnemen

Je kunt je voor deze kennisboostsessie niet meer officieel aanmelden, maar via deze link kun je alsnog tijdens de sessie deelnemen.

Heb je nog aanvullende vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via mensenmakennederland@nov.nl.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander 

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen