Hackathon Vrijwilligers met diverse culturele achtergronden

Sylvia van Rikxoort 22-07-2021 1236 keer bekeken 1 reacties

Begin

30-11-2021 om 09:00

Einde

30-11-2021 om 12:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Meer diversiteit in je vrijwilligersgroep zorgt voor verdieping en verbinding. Hoe doe je dat en waar vind je inspiratie en goede voorbeelden? Tijdens een hackathon brengen we allemaal mensen bij elkaar die hier kennis van hebben en zo kunnen we de kennis vergroten en voor anderen beschikbaar maken.

Wat is een hackathon?

Een hackathon is een vorm van gezamenlijk brainstormen en dat direct omzetten in resultaat. Dus de idee├źn en inspiratie die we met de aanwezige mensen bij elkaar brengen, zijn aan het einde van de sessie direct voor iedereen beschikbaar en daarmee helpen we met elkaar om meer mensen bij het vrijwilligerswerk te betrekken en het vrijwilligerswerk vanuit inclusiviteit vorm te geven.

Hoe kan je meedoen?

Als dit onderwerp je aanspreekt, of je hebt (een beetje of veel) kennis over het betrekken van vrijwilligers met diverse culturele achtergronden bij jouw organisatie. Dan zou het geweldig zijn als je mee wilt doen.  Misschien ken je iemand die hier zeker bij zou moeten aansluiten. Je bent van harte welkom om tijdens deze hackathon deel te nemen. Vanuit het uitgangspunt, de kennis van de een is de inspiratie voor een ander.

Deelnemen

Wil jij deelnemen aan deze hackathon, meld je dan hier aan! Tzt ontvang je van ons de benodigde informatie en deelnamelink.

04-11-21 om 10:23

Hoi,  de website werkte wat traag, of mijn verbinding. frown

Volgens mij heb ik mij wel 5 keer aangemeld , maar ik doe maar 1 keer mee. excuses.

groeten Monique Steunenberg

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen