De kans van het werven van nieuwe (doelgroepen) vrijwilligers

ProfielfotoIris de Jong 11-10-2021 1908 keer bekeken 0 reacties

Begin

01-11-2021 om 14:00

Einde

01-11-2021 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Kennisboostsessie over hoe je de 4e campagneweek kunt inzetten voor jouw eigen activiteiten voor het werven van nieuwe vrijwilligers.


Dit jaar is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Daarin zijn diverse campagneweken georganiseerd en veel praktische tools ontwikkeld. In december wordt de 4e campagneweek georganiseerd en in 2022 staat de Week van het Vragen gepland, deze keer van 17 tot en met 23 januari. Tijdens deze kennisboostsessie nemen Yvonne en Sanne je mee in de plannen rondom deze activiteiten, delen ze de tools en ervaringen van andere organisaties en horen ze graag van jou wat jou kan helpen om meer en nieuwe vrijwilligers voor jouw organisatie te werven.

Deze kennisboostsessie wordt verzorgd door Yvonne Snelders en Sanne Derksen van Vereniging NOV - Team Mensen maken Nederland.

Deze kennisboostsessie is voor iedereen die meer en nieuwe vrijwilligers wil werven, die de werving en communicatie verzorgt in de organisatie of die zich hierop wil laten inspireren.

Deelnemen

De registratie voor deze sessie is gesloten, maar via deze link kun je alsnog deelnemen aan de sessie. Laat het ons gerust weten indien er nog vragen zijn via mensenmakennederland@nov.nl.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander  

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen