De kans van een goed gesprek over jullie organisatiecultuur bij het betrekken van nieuwe gezichten

ProfielfotoIris de Jong 12-10-2021 1339 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-11-2021 om 11:00

Einde

02-11-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Kennisboostsessie over bewustwording van jouw eigen organisatiecultuur.


Als je nieuwe mensen in jouw organisatie vrijwilliger wilt laten zijn, vraagt dat wat van je. Ze hebben zich natuurlijk eigen te maken wat en hoe ze het werk moeten doen, maar er is meer… Ondertussen ontdekt een nieuwe vrijwilliger ook wat de cultuur is van jullie organisatie. En dan is de grote vraag, sluit die aan bij die nieuwe vrijwilliger? Past die vrijwilliger bij jullie en jullie bij haar/hem?

Wil je nieuwe gezichten betrekken bij je organisatie is het handig om je bewust te zijn van jullie organisatiecultuur. Welke ongeschreven regels zijn er en hoe krijgen we die op tafel, zodat we die nieuwe mensen meteen kunnen toelichten. Dat scheelt een hoop gedoe!

Tijdens deze kennisboostsessie maak je kennis met het Jam Cultures Spel. Een spel met als doel om te onderzoeken hoe het in jullie organisatie gaat over of iedereen kan meedoen, meepraten en meebeslissen. Doe gezellig mee in deze sessie en laten we met elkaar ‘jammen’ over hoe we meer open kunnen staan voor nieuwe gezichten. 

 

Deze kennisboostsessie wordt verzorgd door Jacquelien Willemse, Programmaleider Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet en Projectleider Expeditie Nieuwe Gezichten. Voor de expedities heeft Jacquelien samen met Jitske Kramer het Jam Cultures Spel ontwikkeld.

 

Deze kennisboostsessie is bedoeld voor iedereen die zoekende is in hoe zij/hij woest aantrekkelijk kan worden voor nieuwe gezichten in de eigen organisatie of dit spel zou willen inzetten om het gesprek hierover aan te gaan. 

Deelnemen

De registratie voor deze sessie is gesloten, maar via deze link kun je alsnog deelnemen aan de sessie. Laat het ons gerust weten indien er nog vragen zijn via mensenmakennederland@nov.nl.


Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen