De kansen van samenwerken met bedrijven. Hoe anders denken geld oplevert

ProfielfotoIris de Jong 12-10-2021 1155 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-11-2021 om 11:00

Einde

02-11-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Kennisboostsessie voor maatschappelijke organisatie, vrijwilligersorganisaties en -centrales die meer willen halen uit de samenwerking met bedrijven.


Deze kennisboostsessie is een verkorte versie van de workshop Goede Zaken. Een workshop die Esther Hofstede al jaren geeft. Esther is projectleider Bedrijven (Good Busy) van Vereniging NOV, trainer Goede Zaken en tevens directeur van Samen voor Eindhoven. Zij heeft jarenlange ervaring op het terrein van maatschappelijk betrokken ondernemen. Sinds 2002 traint en adviseert zij ideële en commerciële organisaties om te komen tot succesvolle samenwerking.

 

Na deze sessie heb je meer inzicht in:

  • waarom, wat én hoe bedrijven kunnen bijdragen aan belangrijke plannen en wensen;
  • wat je aan bedrijven kunt vragen;
  • hoe jij je vraag concreet en aantrekkelijk kunt formuleren;
  • wat je als organisatie zelf te bieden hebt;
  • de do´s en don´ts in de samenwerking.

Esther richt zich binnen het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet op het bedrijfsleven. Samen met Monique de Bree heeft zij de community Good Busy (goodbusy.nu) ontwikkeld, een community voor maatschappelijk betrokken ondernemers die van betekenis willen zij in de vorm van vrijwillige inzet van hun medewerkers. Wil je daar meer over weten? Volg dan de Kennisboostsessie op 2 november van 14.00-15.00

Deelnemen

De registratie voor deze sessie is gesloten, maar via deze link kun je alsnog deelnemen aan de sessie. Laat het ons gerust weten indien er nog vragen zijn via mensenmakennederland@nov.nl.


Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen