Inspiratie Event: Jongeren in vrijwillige inzet

ProfielfotoJoost van Alkemade 12-10-2021 684 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-11-2021 om 13:30

Einde

16-11-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Social Impact Factory Utrecht (naast Hoog Catherijne)

16 november 's middags vindt in Utrecht een event plaats vol inspiratie in het actief zijn van jongeren als vrijwilliger. Al de ervaringen die TijdVoorActie in de afgelopen 17 jaar heeft opgebouwd delen ze met je.

TijdVoorActie nodigt in samenwerking met Vereniging NOV en Stichting Present jullie van harte uit om op 16 november ons Inspiratie event bij te wonen.

Als TijdVoorActie hebben wij in de afgelopen 17 jaar ervaring opgebouwd over het enthousiasmeren en werven van jongeren zodat ze op een duurzame manier verbonden kunnen worden aan jouw organisatie. 

Wij doen op dit gebied steeds meer kennis op die we graag met jullie delen.

Het event vindt plaats in de Social Impact Factory in Utrecht. Van 13.30 uur tot 17.00 uur delen we met jou in één middag onze inzichten op het gebied van werving, binding en inzet en bieden experts jou concrete handvatten zodat je voorzien van nieuwe ideeën aan de slag kunt. Bekijk hier de uitnodiging (pdf). Je kunt je gratis aanmelden via tijdvooractie.nl/event.

Om je alvast warm te maken, delen we hieronder graag onze nieuwste trainingsvideo met je, die in het teken staat van straatwerving.

Je kunt de video ook rechtstreeks op Youtube bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=py5uoQJgNEw

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen