De kans van samenwerken met raadsleden en beleidsmedewerkers

ProfielfotoIris de Jong 12-10-2021 1461 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-11-2021 om 20:00

Einde

02-11-2021 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Kennisboostsessie over het samenwerken met raadsleden en beleidsmedewerkers uit jouw eigen gemeente.


Welke invloed kun je hebben op beslissingen van en processen in de gemeente? Waar loop je tegen aan? Wat moet je je juist doen en wat niet? Hoe informeer je jezelf goed over wat er speelt op jouw onderwerp in jouw gemeente? Irene Sinteur heeft als vertegenwoordiger van Belangenoverleg Buurt Welgelegen uit Utrecht een bewonersvisie en een omgevingsvisie door de gemeenteraad geloodst. Zij heeft 12 jaar ervaring in het samenwerken met raadsleden en beleidsmedewerkers. En in het organiseren van draagvlak.

Deze sessie wordt verzorgd door Irene Sinteur (foto) van Belangenoverleg Buurt Welgelegen en Mark Molenaar van Vereniging NOV.

Irene Sinteur

Iedereen die meer over samenwerken met de raadsleden en beleidsmedewerkers in de eigen gemeente wil weten is van harte welkom om deze kennisboostsessie bij te wonen.

Mocht je je nu al willen laten inspireren dan raden wij je de online lobbycursus zeker aan. Deel 1 van de cursus en de andere filmpjes vind je op het YouTube kanaal van NOV.

Deelnemen

De registratie voor deze sessie is gesloten, maar via deze link kun je alsnog deelnemen aan de sessie. Laat het ons gerust weten indien er nog vragen zijn via mensenmakennederland@nov.nl.


Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander  

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen