De kans van de combi tussen ouderen en jongeren

ProfielfotoIris de Jong 13-10-2021 1523 keer bekeken 0 reacties

Begin

04-11-2021 om 11:00

Einde

04-11-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Kennisboostsessie over de waarde van intergenerationeel contact.


Ouderen en jongeren: een gouden combi voor uw vrijwilligersorganisatie? Bij de Expertisegroep Jong-Oud combineren wij de kennis en kunde van TijdvoorActie en het programma Samen Ouder Worden en leren we met elkaar steeds meer over intergenerationeel contact. Wij geloven heilig in de meerwaarde daarvan.

Zou je ook jonge vrijwilligers willen betrekken en enthousiast willen maken voor je vrijwilligersorganisatie maar weet je niet hoe? Wil je meer te weten komen over hoe het kan dat duizenden jongeren zich per jaar via ons vrijwillig inzetten en waarom juist jongeren en ouderen zoveel voor elkaar kunnen betekenen? Dan ontmoeten we je graag op bij deze kennisboostsessie over de waarde van intergenerationeel contact.

Deze sessie wordt verzorgd door Ilse Marije Sikkema en Johanna Hoving, beiden werkzaam bij TijdvoorActie en het programma Samen Ouder Worden.

Deelnemen

De registratie voor deze sessie is gesloten, maar via deze link kun je alsnog deelnemen aan de sessie. Laat het ons gerust weten indien er nog vragen zijn via mensenmakennederland@nov.nl.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander  

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen