De kans van het aansluiten op de motivaties van jongeren voor meer vrijwilligers

ProfielfotoIris de Jong 19-10-2021 1028 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-11-2021 om 15:00

Einde

02-11-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Microsoft Teams

Kennisboostsessie voor iedereen die op zoek is naar handvatten om meer jongeren te betrekken als vrijwilliger.


Jongeren zijn de toekomst, maar hoe betrek je hen hierbij, ook via het doen van vrijwilligerswerk? 

Tijdens deze verlengde kennisboostsessie (van 15.00 tot 17.00 uur) ga je niet alleen kennismaken met de 7 verschillende motivaties van jongeren, maar ontdek je welke motivaties aansluiten bij jouw organisatie om te gebruiken in jouw wervende teksten en daden. Hoe word jij aantrekkelijk voor die jongeren die echt bij je passen? Hoe spreek je deze doelgroep nu aan? Wat zijn de verschillende motivaties waarop jongeren besluiten zich vrijwillig in te zetten? Hoe kun je jouw aanbod daarop laten aansluiten?

Deze kennisboostsessie wordt verzorgd door Tanja Kuijpers van de NJR (Nationale Jeugdraad). Ze is daar senior projectleider jongerenparticipatie en ook lid van het kernteam MDT (Maatschappelijke Diensttijd). Tanja werkt voor het NJR Expertisebureau, waarbij zij graag hun kennis en ervaring delen met andere organisaties om jongeren nog meer te betrekken bij de dingen die hen aangaan.

 

Deze kennisbootssessie geeft je een voorproefje van waar je mee aan de slag gaat als je meedoet aan de Expeditie Nieuwe Gezichten. Zie daarvoor ook de kennisboostsessie 'De kans van de Expeditie Nieuwe Gezichten'

Deelnemen

De registratie voor deze sessie is gesloten, maar via deze link kun je alsnog deelnemen aan de sessie. Laat het ons gerust weten indien er nog vragen zijn via mensenmakennederland@nov.nl.

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander  

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen