Training Het goede gesprek over zingeving (14 feb 2022)

ProfielfotoYvonne Snelders 23-12-2021 1050 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-02-2022 om 13:30

Einde

14-02-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Hoe ga je als coördinator op een goede manier in gesprek met vrijwilligers die achter de voordeur komen bij ouderen en te maken krijgen met alledaagse levensvragen? Om coördinatoren hierbij te helpen om vrijwilligers sensitiever te maken op signalen rond levensvragen biedt NOV een training aan.

Deze training helpt coördinatoren vrijwilligerswerk om het onderwerp Levensvragen onder de aandacht te brengen van hun vrijwilligers, zodat zij signalen rond zingeving sneller oppikken én zich vrijer kunnen voelen, bewegen én handelen op momenten dat zij in aanraking komen met levensvragen.

In deze training leer je als betaalde of onbetaalde coördinator gesprekken met groepen vrijwilligers te voeren over zingeving en levensvragen. We staan onder andere staat stil bij de zingeving van je eigen vrijwilligersorganisatie en je eigen zingeving. Je krijgt een aantal handvatten hoe je dit onderwerp onder de aandacht kunt brengen van vrijwilligers en je krijgt materiaal waarmee je jouw vrijwilligers van inhoudelijkheid kunt voorzien.

De trainingen worden gegeven door ervaren trainers die verbonden zijn aan het programma Samen Ouder Worden. Als mogelijk vindt de training live op locatie plaats. Mocht dit vanwege de coronamaatregelen niet kunnen, dan wordt de training digitaal gegeven.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden onder het kopje hierboven 'Ben je erbij' op Ja te klikken. (De knoppen zijn zichtbaar als je ingelogd bent op het platform). 

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Voor deze training zijn 12 plekken beschikbaar en hij vindt online plaats. Als de training vol is, neem dan graag contact met ons op, want dan plannen we bij voldoende belangstelling een volgende training in.

Mocht deze datum je niet schikken. Er staat ook trainingen gepland op 17 februari en 30 maart.

Training in je eigen organisatie of in een samenwerkingsverband

Wil je deze training in je eigen organisatie aanbieden aan coördinatoren of samen met lokale partners volgen, neem dan graag contact met ons op.

Contact

Heb je andere vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten via s.vanrikxoort@nov.nl

 

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen