Webinar 'Nieuwe kansen voor vrijwillige inzet vanuit bedrijven'

Paulien Trapman 15-02-2022 223 keer bekeken 0 reacties

Begin

24-02-2022 om 10:00

Einde

24-02-2022 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Webinar Goede Doelen Nederland: Nieuwe kansen voor vrijwilllige inzet vanuit bedrijven. Panelgesprek met Ronald Smit van de Vattenfall Foundation, Monique de Bree van initiatief Good Busy en Lies Laumans van het Ronald McDonald Kinderfonds.

De verwachting is dat de komende jaren steeds meer bedrijven ruimte bieden voor hun werknemers om zich in te zetten voor een goed doel. Daar liggen grote kansen voor kleine en grote goede doelen organisaties. Welke mogelijkheden zijn er en hoe kun je daar goed op inspelen met je goededoelenorganisatie? En, kunnen goede doelen wel voorzien in de vraag van bedrijven en wat zijn de verwachtingen over en weer? Dit komt uitgebreid aan de orde in een webinar met Ronald Smit van de Vattenfall Foundation, Monique de Bree van het initiatief Good Busy en Lies Laumans van het Ronald McDonald Kinderfonds. 

Als je echt up-to-date wilt zijn op het gebied van vrijwillige inzet door bedrijven, doe dan mee aan dit webinar.

Ronald Smit, is coordinator van de Vattenfall Foundation. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en strategieontwikkeling, partnerships, activiteiten en evenementen van de Foundation. Met de programma’s ondersteunt de Vattenfall Foundation kwetsbare groepen in Nederland. Medewerkers van Vattenfall helpen tijdens evenementen als vrijwilliger een handje mee of zetten hun kennis en expertise in bij projecten.

Monique de Bree is programmaleider Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet bij Vereniging NOV en verantwoordelijk voor de community Good Busy. Goodbusy.nu is de plek waar ondernemers handige tools en inspiratie kunnen krijgen over medewerkers-vrijwilligerswerk. 

Lies Laumans is sinds januari 2022 Teammanager Support bij het Ronald McDonald Kinderfonds. Hiervoor is zij ruim 8 jaar vrijwilligerscoördinator geweest bij het Ronald McDonald Huis Utrecht. In deze huizen komen met regelmaat vragen voorbij van bedrijven, of hun medewerkers zich als vrijwilliger kunnen inzetten. Haar uitdaging is om dit te integreren binnen de organisatie van een Huis.

Moderator: Deny de Jong is adviseur en trainer op het gebied van organisatieontwikkeling en fondsenwerving, voorzitter van de programmaraad NLFL/Goede Doelen Nederland en één van de eindredacteuren van het webinarprogramma.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden bij Goede Doelen Nederland via dit formulier.

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen