De kick van de nieuwste trends en ontwikkelingen van vrijwillige inzet toepassen

ProfielfotoIris de Jong 07-03-2022 1238 keer bekeken 2 reacties

Begin

28-03-2022 om 14:00

Einde

28-03-2022 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams

Wat zijn de nieuwste trends voor 2022? Met welke activiteiten bereik je nieuwe/jongere/meer vrijwilligers? Tijdens deze kennisboostsessie nemen we je mee in het nieuwste vrijwilligersonderzoek.

Aan dit onderzoek (gratis te downloaden via NLvoorelkaar) hebben meer dan 15.000 mensen aan mee gedaan. Je ontdekt de belangrijkste trends, inzichten, stand van zaken en kansen rondom vrijwilligerswerk doen, vrijwilligers werven en hulp vragen (1:1).  Zo blijkt bijvoorbeeld dat er in 2021 ruim 15 dagen per vrijwilliger onbenut bleef.  Wie zijn deze mensen en hoe kun je hun talent mobiliseren? We houden het praktisch, want het doel van data en onderzoek is natuurlijk om er vervolgens ook iets aan te kunnen doen!

In het tweede deel van de sessie gaan we graag met elkaar in gesprek. Wat voor trends en ontwikkelingen zie jij op dit moment of in 2022? Wat herken je, en wat helemaal niet? Hoe speel jij hierop in? Wat is jouw beste voorbeeld, of grootste mislukking (want ook daar leren we veel van)?

Deze kennisboostsessie wordt verzorgd door Wieke Oldenhof van NLvoorelkaar. Ze is daar Impact Adviseur en helpt 30 gemeenten, vrijwilligerscentrales en welzijnsorganisaties bij het vernieuwen van vrijwilligerswerk. Haar kennis over het implementeren van technische tools, opzetten van inspirerende campagnes en hoe je data inzichten inzet voor meer resultaat is een waardevolle toevoeging aan deze kennissessie.

Deelnemen 

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze sessie. Mocht je willen deelnemen dan kan dat via deze link. Laat het ons gerust weten indien er nog vragen zijn via mensenmakennederland@nov.nl. 

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de oplossing voor de ander   

2  reacties

Sandy dos Reis

09-03-22 om 15:56

Beste Apeldoorn Pakt Aan tijdens deze sessie zal er een opname worden gemaakt en deze zal na ongeveer twee weken geplaatst worden op het NOV platform. 

Apeldoorn Pakt Aan

09-03-22 om 9:00

Helaas ben ik dan verhinderd, kunnen we de sessie terugkijken?

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen