De kick van een app

ProfielfotoIris de Jong 07-03-2022 473 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-03-2022 om 15:30

Einde

29-03-2022 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams

Johanniter Nederland ontwikkelde binnen 4 weken een app voor hun vrijwilligers. Deze app is ter ondersteuning van hun vrijwilligerswerk en een manier om de vrijwilligers te waarderen. Het bevat een onboarding journey, uitgebreide kennisbank, expertfinder, interesse groepen en nog veel meer.

Tijdens deze kennisboostsessie leer je over wat er nodig is voor het ontwikkelen van een app en hoe deze ingezet kan worden om de onderlinge verbondenheid en betrokkenheid te vergroten en te zorgen dat nieuwe vrijwilligers snel ingewerkt worden.  

Deze sessie wordt verzorgd door (e)-learning / onboarding specialist en social learning adviseur Jean In het Panhuis en Lidwien van de Reep, directeur van Johanniter Nederland. 

Doelgroep

Deze kennisboostsessie is voor iedereen die ge├»nteresseerd is in het ontwikkelen van een vrijwilligersapp om de onderlinge verbondenheid en betrokkenheid te vergroten binnen de organisatie. 

Deelnemen 

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze sessie, maar mocht je alsnog willen deelnemen dan kan dit via deze link.  Laat het ons gerust weten indien er nog vragen zijn via mensenmakennederland@nov.nl. 

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de oplossing voor de ander   

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen