De kick van inclusie – meer dan alleen meedoen!

ProfielfotoIris de Jong 07-03-2022 482 keer bekeken 2 reacties

Begin

30-03-2022 om 11:00

Einde

30-03-2022 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams

De woorden inclusie en diversiteit kom je meer en meer tegen. Maar wat is het nu eigenlijk en nog belangrijker hoe kan je er mee aan de slag?

Aan de hand van een aantal principes neemt Jacquelien je mee in wat inclusie van je vraagt. Je krijgt vragen voorgelegd waarmee je kunt kijken naar je eigen organisatie en hoe je deze vragen ook samen met je collega’s kan bespreken.  

Deze kennisboostsessie wordt verzorgd door Jacquelien Willemse, projectleider Expeditie Nieuwe Gezichten. Ze heeft ten behoeve van de Expedities Nieuwe Gezichten samen met Jitske Kramer van Human Dimensions het spel Join the Jam!

Jam Cultures Spel ontwikkelt waarmee je als organisatie spelenderwijs in gesprek kan over jullie eigen organisatiecultuur als het gaat over diversiteit en inclusie, oftewel over hoe je met meer en ook andere vrijwilligers beter kan laten meedoen, meepraten en meebeslissen.  

Doelgroep

Deze kennisboostsessie is interessant voor alle vrijwilligersorganisaties en vrijwilligerscentrales die meer en andere gezichten niet alleen willen werven, maar ook willen vasthouden. En ook bereid zijn om daarbij naar zichzelf te kijken…  Ook interessant voor als je overweegt om expeditiebegeleider te worden of al bent. 

Deelnemen 

Voor deze sessie kan je je niet meer aanmelden, maar mocht je alsnog willen deelnemen dan kan dat via deze link. Laat het ons gerust weten indien er nog vragen zijn via mensenmakennederland@nov.nl. 

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de oplossing voor de ander   

2  reacties

Sandy dos Reis

09-03-22 om 15:48

Beste Monique Duurland de opname van deze sessie zal ongeveer een week later op het platform geplaatst worden en kan dus terugbekeken worden.

Monique Duurland

09-03-22 om 12:27

helaas kan ik niet, ik ontvang graag info als dat mogelijk is 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen