De kick van Social media om nieuwe gezichten te werven

ProfielfotoIris de Jong 21-03-2022 604 keer bekeken 5 reacties

Begin

28-03-2022 om 12:30

Einde

28-03-2022 om 13:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams

Kennisboostsessie met best practices over social media en hoe social media je kan helpen bij het werven van nieuwe gezichten door Chulah Berkowitz.

Social media vraagt van organisaties en bedrijven dat ze op een persoonlijke manier weten te communiceren met hun klanten. Een op een. Je kunt gewoon een gesprekje voeren met zomaar iemand. Het is dus belangrijk dat je de communicatie op je social media kanalen persoonlijk maakt. Dat is al een belangrijk to doetje.

Vervolgens komt de vraag hoe presenteer je jouw organisatie zodanig dat nieuwe vrijwilligers zich bij jouw organisatie gaan aanmelden? In deze kennisboostsessie helpt Chulah Berkowitz je met het maken van goede social posts door onder andere je organisatie identiteit erbij te halen en een aantal inspirerende best practices te laten zien.

Chulah Berkowitz is freelance communicatieadviseur voor de Expedities Nieuwe Gezichten en projectleider Vrijwilligersprijzen bij NOV. Ze heeft de afgelopen 20 jaar veel organisaties met hun communicatie en marketing rond vrijwilligerswerving geholpen.

 

 

 

 

 

Deelnemen 

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze sessie, maar mocht je alsnog mee willen doen dan kan dat via deze link. Laat het ons gerust weten indien er nog vragen zijn via mensenmakennederland@nov.nl. 

Kennisboostweek Nieuwe Gezichten: de kennis voor de een is de oplossing voor de ander   

5  reacties

Ina Vaas

24-03-22 om 15:36

Is deze kennissessie ook ergens terug te zien na afloop? 

Alida de Vries

24-03-22 om 13:35

Ik lees in de reacties dat de sessie al volgeboekt is, jammer!

Is deze online terug te kijken?

Anja Slendebroek

22-03-22 om 13:16

Ik zie nu dat ie vol is als ik me voor de zekerheid alvast aanmeld. Deze sessie werd paar maanden geleden ook aangeboden, toen zat deze helaas ook al vol.Telkens net te laat. Helaas...

Binnenkort nog een x? 

Maria van den Akker

22-03-22 om 13:11

Jammer dat het maximala aantal deelnemers is bereikt.  Komt er wellicht nog een extra sessie?

Anja Slendebroek

22-03-22 om 12:27

Hoi, Is er nog plek voor deze sessie? Ik zie geen aanmeld button meer. Ik weer graag vrijwilligers op deze sessie attenderen, maar dan moet er nog wel plek zijn...

 

Groetjes Anja

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen