GEANNULEERD: Ontdekkingsreis voor jongeren - AGORA Digitaal Café

ProfielfotoGepke Keizer-Reiffers 12-04-2022 436 keer bekeken 0 reacties

Begin

12-05-2022 om 14:45

Einde

12-05-2022 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online, MS Teams link krijg je dag voor de bijeenkomst.

Ben jij ook zo benieuwd wat de “ontdekkingsreis voor jongeren” is? En hoe je dat kunt inzetten voor je werk? Wees welkom bij het 4e AGORA Digitaal Café!

Wat kom je te weten?

Jongeren zetten zich tijdens hun maatschappelijke diensttijd (MDT) vrijwillig in voor een ander. Ze gaan bijvoorbeeld wandelen met verpleeghuisbewoners, geven taalles aan statushouders of denken voor een museum mee hoe een jonger publiek te bereiken. Tegelijkertijd kunnen deze jongeren (tussen de 14 en 27 jaar) hun talenten en interesses ontdekken. Meer informatie kijk op: www.doemeemetmdt.nl

Wat betekent dat voor jouw werk en voor jouw organisatie?

Tijdens het AGORA Digitaal Café kom je er meer over te weten!

We leren van elkaar & van onze barkeeper:

Nancy Rietveld van NOV

En ook nog een presentatie van een voorbeeld uit de praktijk door Vrijwilligers Centrale Zeist over het MDT project: Launch Your Future

Door: Karla de Paauw en Jessica Willems

Goed om te weten

De MSTeams link krijg je na aanmelding, een dag voor het Digitaal Café 

Aanmelden 

Klik op 'JA' bij bovenstaande kop 'Ben je erbij' en we sturen je uiterlijk 1 dag van tevoren de deelnamelink voor de online sessie via MS Teams. Zie je geen aanmeldknop? Dan moet je eerst nog even inloggen op het platform of je registreren.

Vorig jaar is AGORA gestart met het “online spreekuur” voor alle leden van AGORA en belangstellenden waar we per thema een landelijke expert en/of ervaringsdeskundige collega’s uitnodigen. Jij kunt in het café je vragen, cases en ideeën over het thema delen en krijgt inzichten waar je verder mee kunt.

 

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen