Deze Europese subsidies kan jouw organisatie ook benutten: Erasmus+ Jeugd en het Solidarity Corps

ProfielfotoMark Molenaar 12-04-2022 783 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-04-2022 om 15:30

Einde

28-04-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online, je krijgt een link een dag van tevoren

Ben jij op de hoogte van Europese subsidies voor lokale jongereninitiatieven, voor internationaal vrijwilligerswerk én voor internationale trainingen en uitwisselingen? En dat je daar als vrijwilligersorganisatie (en vrijwilligerscentrale) op verrassende wijze ook de vruchten van kunt plukken?

In Europa ben je een jongere bent tot en met je 30ste verjaardag, dus Erasmus+ Jeugd en European Solidarity Corps zijn toepasbaar voor veel meer mensen en organisaties dan je in eerste instantie zou denken. 

Na deze infosessie op 28 april weet je veel meer. Floris Muller, ook Nationaal Coördinator European Year of Youth, neemt je mee in de mogelijkheden die Erasmus+ Jeugd en European Solidarity Corps te bieden hebben. Omdat 2022 is uitgeroepen tot European Year of Youth is er zelfs meer mogelijk dan normaal. Een goed moment dus om te kijken hoe jij of jouw organisatie impact kan maken met en voor jongeren, en hoe Europa daarbij kan helpen.

Aanmelden

Klik op 'JA' bij bovenstaande kop 'Ben je erbij' en we sturen je uiterlijk 1 dag van tevoren de deelnamelink voor de online sessie via MS Teams. Zie je geen aanmeldknop? Dan moet je eerst nog even inloggen op het platform of je registreren.

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen