Training Vertrouwens Contact Persoon dagdeel 1 online

ProfielfotoCarin van der Hor 09-09-2022 1116 keer bekeken 0 reacties

Begin

03-11-2022 om 09:30

Einde

03-11-2022 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het eerste dagdeel van een cursus van in totaal 1 hele dag waarin je kunt leren hoe je de rol van vertrouwenscontact persoon kunt oppakken. Je krijgt uitleg over de rol, je taken en vooral ook: je grenzen.

Training Vertrouwenscontactpersoon dagdeel 1: online

Het eerste dagdeel van een cursus van in totaal 1 hele dag waarin je kunt leren hoe je de rol van vertrouwenscontact persoon kunt oppakken.

Je krijgt uitleg over de rol, je taken en vooral ook: je grenzen. Daarnaast kun je oefenen met gespreksvoering en leer je hoe je jezelf introduceert in deze rol.

De vertrouwenscontactpersoon (VCP) biedt leden de mogelijkheid om in vertrouwen over grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, discriminatie of seksuele intimidatie te praten. De VCP gaat in gesprek met slachtoffer of beschuldigde en onderzoekt waar de persoon in kwestie terecht kan met zijn hulpvraag en welke mogelijke stappen genomen kunnen worden. Daarnaast helpt de VCP het bestuur grensoverschrijdend gedrag binnen de organisatie te voorkomen aan de hand van het beleid.

de volgende onderdelen komen in elk geval aan bod:

- preventie van grensoverschrijdend gedrag binnen de organisatie

-taken van de VCP

-meldingen behandelen

-oefenen van gesprekstechnieken

-zichtbaarheid van de VCP binnen de organisatie

 

De zoom link voor dagdeel 1 staat hieronder – je hoeft Zoom niet te downloaden om mee te doen.

Meedoen graag op laptop of Desktop; we werken met Google Docs en met break out rooms en dat werkt helaas niet naar behoren via een telefoon of een iPAD.

Voor deze training is het belangrijk dat je je aanmeldt via de aanmeldknop boven deze tekst. De knop is zichtbaar als je bent ingelogd.

Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/86768082235

Meeting ID: 867 6808 2235

Je kunt dagdeel 2 (altijd op lokatie) meedoen op bijvoorbeeld de ochtend van 26 november in de regio Rotterdam of op 29 november in de middag in het centrum van Utrecht. Ook daar kun je je via de knoppen bij het agenda item voor aanmelden. 

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen