Online event 30 november: werven jonge vrijwilligers & kennismaking met je organisatie

Marieke Joosten 12-10-2022 262 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-11-2022 om 11:00

Einde

30-11-2022 om 12:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ervaar jij moeite met het werven van jonge vrijwilligers en het bieden van een positieve ervaring binnen je organisatie?

Tijdens ons online event op 30 november geeft TijdVoorActie je handvatten voor het creëren van interne draagvlak voor jonge vrijwilligers, bieden we tips waar je jongeren vindt én hoe je komt van kennismaking tot eerste vrijwillige inzet. Gratis aanmelden voor dit event kan via tijdvooractie.nl/30november

TijdVoorActie ziet de afgelopen tijd bij haar eigen netwerken en daarbuiten een grote behoefte aan nieuwe manieren om jongeren vrijwillig te betrekken bij vrijwilliger- of zorgorganisaties. Tegelijkertijd is het soms lastig om in al het dagelijkse werk nieuwe ideeën en inzichten op te doen om mee aan de slag te gaan.

TijdVoorActie neemt graag de rol om deze maatschappelijke organisaties bij elkaar te brengen  en verder te helpen op het gebied van vrijwillige inzet door jongeren, zodat we samen de impact vergroten die jongeren maken in de samenleving.

Aanmelden
Tijdens het online event is er volop ruimte om je vragen te stellen en in gesprek te gaan. Het event vindt 30 november plaats via Zoom van 11.00 tot 12.30 uur. Aanmelden kan gratis via tijdvooractie.nl/30november Na aanmelding ontvang je de Zoomlink om het event bij te wonen.

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen