Wie wil er deelnemen aan de leukste selectiecommissie van Nederland?

ProfielfotoChulah Berkowitz 04-11-2022 415 keer bekeken 0 reacties

Begin

21-11-2022 om 16:00

Einde

21-11-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZWUyZTdiOGUtNTJiMy00ZjdkLWE1N2EtYzFmYTE3MDgwY

Er zijn heel wat commissies in Nederland, maar niet één zo leuk als de selectiecommissie voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. We zijn op zoek naar deskundigen van vrijwilligerscentrales, want jullie expertise en ervaring is nodig!

In deze bijeenkomst praten we je bij. Je kunt je natuurlijk ook zo opgeven! Je krijgt hoe dan ook een goede briefing. 

Thema 2023 

Dit jaar zijn we op zoek naar verhalen van organisaties en vrijwilligers; wat grijpt ze aan in hun vrijwilligerswerk, wat maakt wat ze doen zo mooi? We zijn op zoek naar de emotie achter het vrijwilligerswerk. Wat betekent het vrijwilligerswerk écht? In een vlog van 1 minuut kunnen lokale en landelijke organisaties meedingen naar de hoofdprijs van 15.000 euro. 

Wat doe jij? 

Je brengt samen met je collega's de meest mooie voorbeelden van vrijwilligerswerk in beeld. Hoe tof is dat! Als lid van de selectiecommissie kies je uit alle aanmeldingen 6 genomineerden. De selectie vindt plaats vanaf 1 maart 2023 tot en met 15 maart 2023. Welke vlogs spreken jou het meest aan? 

Wat krijg je ervoor terug? 

Een emotionele achtbaan waarmee je nog meer leert over vrijwilligerswerk, dat als eerste! 😉 Het is vrijwilligerswerk, dus we vergoeden je kosten. Jij geeft door hoeveel uur je ermee kwijt bent en wij vergoeden dat volgens de vrijwilligersregeling. Je bent vanzelfsprekend uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen en we vergoeden je reiskosten. Tijdens de uitreiking is er een speciale kennisbijeenkomst over de invloed van subsidiering en instrumentalisatie op vrijwilligerswerk. Wat gaat er verloren, wat is er te winnen?  

Planning 

We zitten op dit moment nog volop in de voorbereiding, maar op 1 december gaan we van start en kunnen lokale en landelijke organisaties zich aanmelden. 

Meedoen? 

Als je direct wilt meedoen, stuur dan een mail naar Sylvia van Rikxoort (s.vanrikxoort@nov.nl). Voor deelname aan deze bijeenkomst, klik op Ja bij ‘Ben je erbij?’ bovenaan dit agenda-item.  

Via deze link online 

We komen bij elkaar op deze Teamslink. 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen