Workshop: Vloggen doe je zo! (online)

Sylvia van Rikxoort 22-11-2022 1434 keer bekeken 2 reacties

Begin

18-01-2023 om 20:00

Einde

18-01-2023 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Via MS Teams

Wil jij een krachtig wervingsvlogje maken? Worstel jij met je boodschap helder te krijgen? 

Een goede vlog begint bij een goed verhaal. Een logisch, rakend verhaal. Hoe beter je het verhaal van je organisatie kent, hoe beter je korte vlog wordt! En kun je een topvlogje insturen voor de Nationale Vrijwilligersprijzen bijvoorbeeld. Of een krachtig vrijwilligerswervingsvlogje maken dat je op je website en je socials deelt. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en een videobeeld meer dan tienduizend! 

In een workshop van 2 uur helpen professioneel filmer Ramon Masius en communicatie adviseur Chulah Berkowitz je op weg om het verhaal van je organisatie helder te krijgen en over te brengen in een vlog. Met behulp van een concreet stappenplan bouwen we je boodschap op. Aan het einde van de workshop ben je in staat een goede vlog van 1 minuut op te nemen. 

Ramon is professional filmer en maakte de hele productie van de online tv-serie over de Nationale Vrijwilligersprijzen 2022. Deze is hier te zien. Je kunt hem echt alles vragen wanneer het over filmen gaat. Leuk is ook dat Ramon voorstander van verticaal filmen

Chulah is communicatieadvsieur met een antropologische achtergrond. Ze heeft o.a jarenlange ervaring en expertise opgedaan met communicatie rond vrijwilligerswerving. Chulah is fan van Simon Sineks' Golden Circle die ervan uitgaat dat mensen en organisaties zouden moeten communiceren vanuit hun 'why'. 

Samen helpen we je af van je spreekangst/cameravrees!

Aanmelden

De workshop is gratis. Aanmelden kan via Sylvia van Rikxoort op s.vanrikxoort@nov.nl of door te klikken op JA! hierboven bij Ben je erbij? (Eerst even inloggen op www.nov.nl)

Amber Sprenkeling

18-01-23 om 20:25

Ik krijg geen teamsuitnodiging helaas

Amber Sprenkeling

18-01-23 om 20:24

Helaas lukt het me niet om deel te kunnen nemen aan deze afspraak.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen