training vertrouwenscontactpersoon DAGDEEL 2 op lokatie MAASSLUIS

ProfielfotoCarin van der Hor 25-11-2022 582 keer bekeken 1 reacties

Begin

11-03-2023 om 09:30

Einde

11-03-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Theater Koningshof, Uiverlaan 20, 3145 XN Maassluis

Dagdeel 2 van de 1-daagse training vertrouwenscontactpersoon. Schrijf je in voor dit dagdeel als je dagdeel 1 al hebt gevolgd.

Het tweede dagdeel van een cursus van in totaal 1 hele dag waarin je kunt leren hoe je de rol van vertrouwenscontact persoon kunt oppakken.

Je krijgt uitleg over de rol, je taken en vooral ook: je grenzen.

In het tweede dagdeel gaan we oefenen met gespreksvoering en leer je hoe je jezelf introduceert in deze rol.

Je kunt dit dagdeel alleen volgen als je dagdeel 1 al hebt gedaan. Kijk voor mogelijkheden om dagdeel 1 online of op lokatie te volgen elders in deze agenda. 

De vertrouwenscontactpersoon (VCP) biedt leden de mogelijkheid om in vertrouwen over grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, discriminatie of seksuele intimidatie te praten. De VCP gaat in gesprek met slachtoffer of beschuldigde en onderzoekt waar de persoon in kwestie terecht kan met zijn hulpvraag en welke mogelijke stappen genomen kunnen worden. Daarnaast helpt de VCP het bestuur grensoverschrijdend gedrag binnen de organisatie te voorkomen aan de hand van het beleid.

1  reacties

Glenn Gouijn Stook

23-12-22 om 14:24

GOedemiddag,

Goedemiddag, ik heb mij aangemeld voor de training in Maassluis. Heeft u mogelijk het volledige adres van de locatie in Maassluis. Bij voorbaat dank. Glenn Gouijn Stook

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen