terugkom ochtend voor vertrouwenscontactpersonen SCHIEDAM

ProfielfotoCarin van der Hor 25-11-2022 465 keer bekeken 0 reacties

Begin

17-03-2023 om 09:30

Einde

17-03-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Schiedam

Voor vertrouwenscontactpersonen die hun taken uitvoeren organiseren we regelmatig ‘terugkom bijeenkomsten’. Het doel van zo’n bijeenkomst is om casuïstiek te bespreken, gespreksvaardigheden weer even te oefenen en feedback te krijgen van collega’s. aanmelden verplicht via de link hieronder

Voor vertrouwenscontactpersonen die hun taken uitvoeren organiseren we regelmatig ‘terugkom bijeenkomsten’.

 

Het doel van zo’n bijeenkomst is om casuïstiek te bespreken, gespreksvaardigheden weer even te oefenen en feedback te krijgen van collega’s.

 

Ongeveer 10 dagen vóór de bijeenkomst krijg je een mailtje met daarin een paar korte vragen om te beantwoorden. Dat is dan meteen ook je gelegenheid om een casus in te brengen voor deze bijeenkomst (niet verplicht).

We kunnen niet garanderen dat jouw casus behandeld wordt, maar de begeleider zorgt er wel voor dat er voldoende variatie in de casussen zit en dat aspecten van jouw casus wel meegenomen worden.

Het tweede doel van de bijeenkomst is netwerken en elkaar (informeel) ondersteunen. Vandaar dat we een koffiepauze van een half uur inplannen.

Het programma ziet er meestal als volgt uit:

 

Vanaf 9.15 uur: inloop

9.30: start en kort voorstelrondje

9.45: oefenen met casuistiek

10.45: pauze

11.15: oefenen met casuistiek

12.00 afronding

 

Aanmelden via de link van KLiK: https://klikvrijwilligers.nl/academie/klik-vrijwilligers-terugkomdag-vertrouwenscontactpersonen

Toegankelijk voor iedereen die de VCP training heeft gevolgd. 

 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen