Online masterclass Chris Jarvis (deels in het Engels)

ProfielfotoIris de Jong 21-02-2023 1503 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-05-2023 om 15:30

Einde

15-05-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Wij kijken er al naar uit en hopen dat jij er ook bij bent. Want Chris Jarvis (internationaal expert medewerkersvrijwilligerswerk) zal zijn kennis en verhalen delen. In een online webinar vertelt hij je alles over de verschillende fasen die je als vrijwilliger kunt hebben en welke kansen dat biedt.

Chris zegt: Het gebruikelijke ‘taakgerichte’ vrijwilligerswerk mist de ‘true power en potential’ van de kracht van medewerkersvrijwilligerswerk. Tijdens deze masterclass gaat hij dieper in hoe je in drie stappen van taakgericht naar transformerend vrijwilligerswerk komt voor nog meer impact. 

Deze online masterclass vindt op maandagmiddag 15 mei plaats. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Deelnemen

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden en wil je deze kans niet missen? Vul dit formulier in en je we sturen je binnen twee werkdagen een bevestiging van deelname.

Meer inspiratie

Wil je nu alvast geïnspireerd raken op dit thema of al eens kennismaken met het gedachtegoed van Chris, waarop de aanpak van Good Busy gebaseerd is. Dan hebben we hier een paar leuke tips.

  • TedTalk van 10 minuten waarin Chris Jarvis uitlegt waarom mensen graag anderen helpen en hoe je via medewerkersvrijwilligerswerk een betere wereld kan creëren.
  • Bekijk het webinar  ‘Succesvolle en impactvolle employee volunteering, de 5 principes voor de next step’. Centraal staat de vraag hoe je medewerkersvrijwilligerswerk in jouw organisatie opzet, inricht en implementeert. 

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen