Webinar: Hoe werf je als klein goed doel fondsen

Yvonne van Driel 17-04-2023 227 keer bekeken 0 reacties

Begin

25-04-2023 om 20:00

Einde

25-04-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online

Fondsenwerven. Misschien heb je het nog nooit gedaan en weet je niet hoe te beginnen. Misschien heb je al jaren ervaring met collecteren of verkocht je spulletjes op de braderie, maar lijkt het tijd om meer online te doen. Misschien zet je alweer een aantal jaren online campagnes op, maar merk je dat je daar ook wel weer wat meer mee kan. Dan is dit webinar misschien wel een eye opener.

Fondsenwerven is te leren
In het webinar op 25 april vertelt Carlijn Stam (Talking Hands) over haar ervaring van ‘al doende leren’ bij het opzetten van een online campagne. En Kirsten Giethoorn neemt ons mee naar 18 jaar geleden toen ze Friendship Foundation oprichtte. Ze gaan uit van de stelling: ‘Dat had ik willen weten toen ik begon…’ Een gedachte die iedereen wel eens heeft.

Carlijn en Kirsten vertellen over eenvoudige manieren om geld op te halen. Maar ook hoe contacten warm gehouden kunnen worden. Telkens zaaien om later te oogsten. Dat is hun motto.

Er is voldoende ruimte om met hen in gesprek te gaan. En hen alles te vragen over fondsenwerven.

Aanmelden: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUsdOutqj8iHdKkk7ODSDz3VQ5-vh3wQW7b#/registration

Dit webinar wordt georganiseerd door Partin. Brancheorganisatie Partin organiseert regelmatig webinars en (online)bijeenkomsten voor en door particuliere initiatieven die op enerlei wijze bijdragen aan de SDG’s wereldwijd.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen