Bedank je bedrijfsrelaties en versterk je band - Meedenksessie | door NOV

ProfielfotoMark Molenaar 28-06-2023 1082 keer bekeken 0 reacties

Begin

06-09-2023 om 09:00

Einde

06-09-2023 om 10:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams, link krijg je dag van tevoren

Veel maatschappelijke organisaties werken samen met bedrijven. Er zijn diverse manieren om hen in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun steun en samenwerking. Daarmee versterk je de band met het bedrijf.

Maar hoe pak je zo'n waarderingsmoment nou aan? Daar praten we 6 september om 09.00 uur graag met jou over tijdens een meedenksessie.

Tijdens deze sessie gaan we met alle deelnemers in gesprek en delen we kennis en ervaring op diverse elementen van een goede waarderingsaanpak. Denk hierbij aan Wanneer is het een goed moment om de bedrijfssamenwerking voor het voetlicht te brengen (bijvoorbeeld op 17 De Dag van de Ondernemer of tijdens Nationale Vrijwilligersdag). Hoe pak je zo'n bedankmoment aan? (Welke manieren zetten andere organisaties in, wat werkt goed en minder goed). Wat kost het en hoe kun je daar oplossingen voor vinden en Hoe kan PR & communicatie je helpen? En wellicht zijn er nog meer aspecten waarop we willen inzoomen tijdens deze sessie.

Op basis van deze sessie maken we een gezamenlijk document/plan van aanpak dat jou kan helpen bij het maken van jullie eigen waarderingsplan.

Je ontmoet bij deze sessie andere enthousiaste organisaties die ook met dit onderwerp aan de slag zijn.  Laat je door hen en het team van NOV inspireren om de band met de bedrijven die jou steunen bewuster te waarderen.

Meld je dus aan voor deze inspiratiesessie en ontmoet andere maatschappelijke organisaties.

Deelnemen

Wat leuk dat je erbij wil wil zijn. Dat kan via deze deelnamelink via MS Teams. Graag tot ziens op woensdagochtend 6 september om 9.00 uur! 

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen