Het geheim van een succesvolle Beursvloer

ProfielfotoIris de Jong 01-10-2023 738 keer bekeken 0 reacties

Begin

31-10-2023 om 09:00

Einde

31-10-2023 om 10:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Waarom is de ene Beursvloer succesvoller dan de andere? Waarom lukt het de ene Beursvloer wel om voldoende bedrijven te werven en de andere Beursvloer niet. Hoeveel budget of uren heb je eigenlijk nodig?

Good Work, een programma van NOV, biedt tijdens deze Kennisboostweek een inspirerende sessie aan die je zeker niet wilt missen als je een Beursvloer (nog beter) wilt organiseren! Angelique Ottens kan je alles over het geheim van een succesvolle Beurvloer vertellen.   

Tijdens de sessie neemt Angelique je in vogelvlucht mee in de eerste drie fases voor het opzetten van een succesvolle Beursvloer.  

  1. De voorbereiding  
  2. De organisatie van het Beursvloer-evenement 
  3. Starten met werven 

De organisatie van een Beursvloer kent in totaal 8 fases. Angelique weet als geen ander dat wanneer die eerste 3 fases niet goed zijn ingebed, je verderop in de organisatie vastloopt.  

Organiseer jij een Beursvloer of wil je een Beursvloer gaan opzetten? Dan wil je deze sessie niet missen. Van 09.00 tot 10.00 uur deelt Angelique haar meest waardevolle tips, valkuilen en geheimen. Van 10.00 tot 10.30 uur is er tijd voor vragen. 

Over Angelique Ottens

Angelique matcht bedrijven die sociale impact willen maken met (vrijwilligers)organisaties die om hulp willen. Dat doet vooral via lokale evenementen zoals de Maatschappelijke Beursvloer. In 2018 heeft zij het Beursvloerconcept overgenomen van Movisie (www.beursvloer.com). 

Angelique Ottens  organiseert al 15 jaar Beursvloeren en weet haarfijn uit te leggen wat een Beursvloer succesvol maakt. Ze organiseerde diverse Beursvloeren, waaronder in Oss, Hilvarenbeek, Meierijstad en Amsterdam, en is momenteel manager van Beursvloer Ede, ’s-Hertogenbosch en Veenendaal.  

Deelnemen

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze sessie. Wil je deze kennisboostsessie toch nog graag bijwonen? Klik dan op deze MS Teamslink om direct deel te nemen.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen