ChatGPT als assistent voor vrijwilligersorganisaties (avondsessie)

ProfielfotoIris de Jong 01-10-2023 1452 keer bekeken 1 reacties

Begin

30-10-2023 om 19:30

Einde

30-10-2023 om 20:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

ChatGPT heeft een wervelende entree gemaakt in het werkende leven en kan ook het werk in vrijwilligersorganisaties gemakkelijker maken.

Misschien sta je er nog wat terughoudend tegenover of wellicht ben je al een fan. Of gebruik je het sporadisch om bijvoorbeeld teksten te schrijven. Maar er is zoveel meer mogelijk. Van ontwikkelen van trainingen, tot lobby, vertalen tot communicatieproducten. ChatGPT en AI zijn heel handige "collega's" die jou zeker kunnen helpen in jouw werk.

In deze Kennisboostsessie nemen Teresa (al zeer ervaren op dit gebied) en Yvonne (die de slag al aardig te pakken krijgt) van NOV je mee en delen hun inzichten en ervaringen. Ze delen al hun tips, maar willen vooral ook van jou weten hoe jij het inzet. Waar je tegenaan loopt, wat goed werkt en wat je graag zou willen weten.

Deze sessie zal in het Nederlands en gedeeltelijk in het Engels zijn. 

Deelnemen

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze sessie. Wil je de sessie alsnog bijwonen, dat kan via deze MS Teamslink

Erika van der Heijden

10-10-23 om 9:28

Supergoed idee om de mogelijkheden van ChatGTP breder bekend te maken. 
Enerzijds kan het een prima oplossing bieden voor het tekort aan vrijwilligers voor diverse "klussen" binnen vrijwilligersorganisaties.
Anderzijds het dilemma: de wens dat iedereen mee kan doen en dat er ook voor o.a. jongeren (via Maatschappelijke Diensttijd trajecten) voldoende gedifferentieerde Doe Plekken zijn om bij te dragen aan de samenleving en te ervaren hoe hun talenten van grote waarde kunnen zijn bij vrijwilligersorganisaties in je leefomgeving.
In dit geval zal met alle ontwikkelingen ook de kennis van ChatGTP via jongeren ingezet kunnen worden bij die vrijwilligersorganisaties, maar toch......

Interessant dilemma denk ik en mooi om deze ontwikkeling vanuit meerdere perspectieven te volgen!

 

Cookie-instellingen