Een dikke pluim voor je bedrijfsrelaties

ProfielfotoIris de Jong 01-10-2023 632 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-10-2023 om 12:30

Einde

30-10-2023 om 13:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Bedrijfsrelaties zijn vaak goud waard voor een vrijwilligersorganisatie, maar hoe waardeer je de inzet die een ondernemer en een bedrijf voor jouw organisatie doet? Geniet van inzichten en ervaringen van diverse vrijwilligersorganisaties die zij onlangs hebben gedeeld en verzameld.

Tijdens deze Kennisboostsessie delen we met plezier deze inzichten met jullie om daarna lekker met elkaar te brainstormen en ideeën uit te wisselen. We gaan samen aan de slag met de vraag: HOE kan je op leuke, ludieke, budget-neutrale, bescheiden of juist spectaculaire wijze de samenwerking tussen jouw organisatie en de maatschappelijk betrokken bedrijven eens goed in het zonnetje zetten?

Alle kennis en ideeen die we tijdens deze sessie verzamelen voegen we toe aan de eerder verzamelde tip en zo maken we samen een handige tool die niet alleen jouw organisatie kan helpen, maar ook andere vrijwilligersorganisatie kan helpen.

Marije Dévény en Yvonne Snelders van Vereniging NOV verzorgen deze sessie en dat doen ze heel graag samen met jou. Ben jij er ook bij?

Deelnemen

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze sessie. Wil je de sessie alsnog bijwonen, dat kan via deze MS Teamslink.
 

Afbeelding van Leopold Böttcher via Pixabay

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen