Webinar Vergaderen: iedereen doet mee | door Frank Hoes

ProfielfotoFrank Hoes 16-10-2023 421 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-11-2023 om 12:30

Einde

20-11-2023 om 13:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Voor de 10de keer alweer: het gratis lunch webinar. Deze keer: ‘Vergaderen. Iedereen doet mee‘. Je leert hoe je stuurt op korte en bondig antwoorden, hoe je de langspreker stop zet, omgaat met tegenmacht en weerstand, en mensen motiveert mee te doen. =>In één uur weer een stuk wijzer

Hoe kan ik dat nu aanpakken?

Soms heb je een gesprek of een vergadering en dan denk je: ‘hoe zet ik die langspreker in hemelsnaam uit zonder bot te worden of te beledigen’. En tegelijkertijd vraag je je af hoe je de minder communicatieve ook erbij betrekt. En wat te doen met collega-bestuurders die een totaal andere mening hebben dan jij?

Kortom: hoe zorg je ervoor dat iedereen aan het woord komt, de spreektijd evenredig wordt verdeeld, dat er ruimte is voor alle geluiden, dat je werkt vanuit respect, en dat luisteren eerst komt in plaats van spreken.

Inspiratie in webinar

Je leert hoe je stuurt op korte en bondig antwoorden, hoe je de langspreker stop zet, omgaat met tegenmacht en weerstand, en mensen motiveert mee te doen.

Daarbij wordt er ingegaan op hoe je stuurt met behulp van krachtige en inspirerende vragen zodat je effectief een gesprek voert, veilig en in vol vertrouwen.

Voor wie?

Besturen van stichting en vereniging, vrijwilligerscoördinatoren en andere vrijwilligers met een sturende en/of begeleidende taak.

Aantal deelnemers tussen de 8-12.

 

Datum

maandag 20 november 12.30-13.30

 

Door Frank Hoes

De workshop wordt gegeven door Frank Hoes, expert op het gebied van het besturen van verenigingen en stichtingen. Onder de naam 'Krachtig Besturen en Bestuurlijke Vernieuwing'  verzorgt hij training, workshop en advies aan bestuurders en besturen op het gebied van bestuurlijk leiderschap, strategie, communicatie, vergadervaardigheden, besturen en financiën.
Hij is ook trainer in Socratische gespreksvaardigheden (zeg maar de kunst van de juiste vraag)

Aanmelden door e-mail aan: frank@frankhoes.nl

 

 

 

 

 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen